Body Lab

Ukratko o nama

Body Lab pruža snimljene online satove yoge, meditacije, kineziterapije, satova za trudnice i postnatal, te DNS-a koje vodi Brankica Butorac i ostali gostujući instruktori.

Bez obzira na to jeste li početnik ili iskusan vježbač, na našoj stranici naći ćete prikladne videe i inspiraciju za vlastito vježbanje.

Nakon što se odlučite za našu mjesečnu ili godišnju članarinu, imat ćete potpun pristup svim našim video sadržajima. Svaki tjedan videoteka satova se povećava, što znači da svaki put kad posjetite Body lab imate veći izbor za svoje online vježbanje. Svi videi su izvrsne kvalitete – u visokoj rezoluciji, s kvalitetnim mikrofonom.

Na taj način su vam osigurani kvalitetni slika, zvuk i raznolikost vašeg online vježbanja!

Body Lab - O nama
_
S KIM ĆETE VJEŽBATI GLEDAJUĆI BODY LAB

VODITELJI

Body Lab - Voditelj - Brankica Butorac

Brankica Butorac

Brankica je od 2013. godine učitelj yoge s punim radnim vremenom.

Nakon otvaranja Yoga studija Velika Gorica, uviđa da sama yoga nije dovoljna da pomogne ljudima da žive bez bolova, te se sve više interesira za znanstveni pristup vježbanju kroz poznavanje biomehanike i anatomije ljudskog tijela te 2016. godine upisuje trogodišnji studij kineziterapije.

Prošla je preko 1000 sati edukacije u Hrvatskoj i inozemstvu vezane uz yogu, fizioterapiju i pametan pokret.

Danas je Senior učitelj yoge s više od 5.000 odvedenih grupnih i individualnih različitih satova yoge, kineziterapije, satova za trudnice i starije osobe.

Njena želja  je pomoći ljudima da se kroz pametno vježbanje i pokret žive život bez bolova, da kroz meditaciju nauče umiriti svoj um i i da žive život vrijedan življenja.

Jelena Šaban

Jelena se prvi put susrela s yogom na fakultetu, no tek otvaranjem Yoga Studija Velika Gorica 2013. godine ozbiljno započinje s praksom. Uvidjevši da joj je yoga dala odgovor na mnoga pitanja i da želi produbiti svoje znanje o ovoj disciplini i njenoj filozofiji, na Brankičin poticaj se educira za učitelja yoge i od 2015. godine počinje voditi u Yoga studiju Velika Gorica.

Po struci diplomirani bibliotekar i anglist, ljepotu i inspiraciju pronalazi u pisanoj riječi, prirodi i putovanjima.

Body Lab - Voditelj - Jelena Šaban
Body Lab - Voditelj - Snježana Bedenic

Snježana Bedenic

Snježanina yoga praksa započinje otvaranjem Yoga VG studija, a 2018. godine završava obuku za učitelja yoge.

Snježana smatra da je yoga alat koji nam pomaže da u ovom stresnom načinu života ne izgubimo sebe, nego da pronađemo ravnotežu da živimo svjesno i prisutno, u suglasju sa svojom pravom prirodom.

Osim što je yogina, Snježana je i slikarica, planinarka, biciklistica i penjačica.