Body Lab by Brankica KAD GOD I GDJE GOD TI ODGOVARA

SNIMLJENI ONLINE SATOVI: YOGA • KINEZITERAPIJA • TRUDNICE • REHABILITACIJA • DNS • MEDITACIJA

VJEŽBAJ BESPLATNO 14 DANA

Vježbaj online

_
ŠTO VJEŽBAMO?

KATEGORIJE

ABC Yoga - osnove dinamične yoge

Basic Flow

OSNOVE DINAMIČNE YOGE

Vinyasa Yoga - ples disanja i tijela

Vinyasa Flow

ZAPLEŠITE U RITMU DISANJA

Fizio vital - održite pokretljivost i snagu

Zdravstvena Kineziologija

ODRŽITE POKRETLJIVOST I SNAGU

Trudnice i postnatal - psihofizička priprema za porod i babinje

Trudnice i Postnatal

PSIHOFIZIČKA PRIPREMA ZA POROD I BABINJE

DNS - stabilizacija trupa i rehabilitacija

DNS

STABILIZACIJA TRUPA I REHABILITACIJA

Meditacija i Yin yoga - vježbanje za um

Meditacija i Yin Yoga

VJEŽBANJE ZA UM

_

ISKUSTVA KORISNIKA

slika-testimonial-7-body-lab
Marija P.
⭐⭐⭐⭐⭐
Ovo osvježenje, mogućnost da vježbam yogu kada mi odgovara, uz dvoje malih pod nogama… me vraća u život kad potonem od svakodnevnice.
slika-testimonial-6-body-lab
Marija H.
⭐⭐⭐⭐⭐
Otkad sam počela vježbati na Body Labu, sva napetost i bolovi u vratu i ramenima potpuno su iščeznuli.
slika-testimonial-5-body-lab
Mirjana J.
⭐⭐⭐⭐⭐
Satovi su maštoviti, smirujući, opuštajući – raj za tijelo i dušu. Mogućnost vježbanja u svom domu je super, preporuka svima.
slika-testimonial-3-body-lab
Nataša B.
⭐⭐⭐⭐⭐
Idealno za sve koji rade od doma, odlična kvaliteta videa, vrhunski satovi puni pouke, smirenosti i humora.
slika-testimonial-4-body-lab
Tihana R.
⭐⭐⭐⭐⭐
Stvarno sam sretna da mogu vježbati online, posebno DNS i postnatal, i to vođeni od stručnjaka. Super je i za početnike kao što sam ja jer se lako prati.
slika-testimonial-2-body-lab
Marija E.
⭐⭐⭐⭐⭐
Satovi za one koji se vole dobro oznojiti, one kojima treba i meditativni element i opuštanje te za one koji žele vratiti kralježnici sve dobro što im je dala. Posebno izdvajam DNS od kojeg sam se preporodila!
slika-testimonial-1-body-lab
Maira C.
⭐⭐⭐⭐⭐
Professional videos, wonderful quality. The classes themselves are great too: I did in-person classes with Brankica, and the videos feel almost like being there with her!
_
IMATE NEDOUMICA? PROČITAJTE:

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Što je Body lab?

Body Lab je online studio za vježbanje na hrvatskom jeziku. Na našoj stranici možete vježbati nekoliko vrsta yoge, kao i kineziterapiju, satove za trudnice i postnatal, rehabilitaciju, DNS i meditaciju.
Broj satova se redovito povećava jer svaki dan od ponedjeljka do petka dodajemo nove satove.
Body Lab je dijeljenje ljubavi prema pametnom pokretu, yogi, svjesnom disanju i meditaciji za osobe svih životnih dobi i stanja.
Pridružite nam se na online satovima i osigurajte si svakodnevni neograničeni pristup svim našim videima.
Uz Body Lab vježbanje možete maksimalno prilagoditi svom rasporedu i mogućnostima.

Kako mogu pristupiti Body lab videima?

Nakon registracije imate neograničen pristup svim našim sadržajima. Registracija traje svega nekoliko minuta.
Nakon što se registrirate, imat ćete 2 tjedna besplatnog pristupa svim našim satovima i programima. Ako ne otkažete pretplatu, postajete naš član i možete vježbati dalje s nama.

Kako dobivam 2 besplatna tjedna besplatnog vježbanja?

Kada dovršite proces registracije, imat ćete 2 tjedna neograničenog pristupa svim našim snimljenim satovima kako biste imali vremena upoznati naše satove, programe i voditelje.
Za registraciju je potrebno svega nekoliko minuta. Potrebno je upisati svoje ime, e-mail adresu, odabrati šifru i podatke za plaćanje.
Mogući podaci za plaćanje su kartice MasterCard, Visa, Diners i Discover.

Važno je napomenuti da Bodylab nema podatke s Vaše bankovne kartice. Za bankovno plaćanje koristimo CorvusPay, Payment gateway sistem, sustav sigurne autorizacije i naplate kartica putem Interneta, kako bismo našim korisnicima osigurali brz, siguran i jednostavan proces kupnje. (www.corvuspay.com).

Ako ne želite postati naš pretplatnik, dovoljno je da unutar 14 dana nakon registracije otkažete svoju pretplatu i mjesečna članarina vam se neće naplatiti.

Ako se odlučite za pretplatu, ne morate učiniti ništa nakon registracije – pretplata će početi automatski nakon probnog roka od 14 dana – vaša kartica bit će terećena za iznos modela članarine za koji ste se odlučili, i tako svaki mjesec dok ne otkažete članarinu. Podatak o trajanju članarine možete pronaći u postavkama svog profila.

Mogu li otkazati pretplatu?

U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu u postavkama svog profila pod “pretplata”.
Pretplata će vam još uvijek biti aktivna do kraja vašeg pretplatničkog razdoblja.

Kako funkcionira pretplata?

Mjesečna pretplata vam se automatski produljuje, osim ako se odlučite otkazati je. Za svako produljenje pretplate dobit ćete račun na vašu e-mail adresu.

Mogu li promijeniti način pretplate?

Da, model pretplate (iz mjesečne u godišnju ili obrnuto) možete uvijek promijeniti u postavkama svog profila.

Zašto tražite podatke bankovne kartice odmah pri registraciji?

Svaki novi korisnik ima 2 tjedna neograničenog pristupa svim našim snimljenim satovima prije nego se odluči želi li postati naš pretplatnik.
Ako bismo vas samo tražili samo korisničko ime i mail adresu, to bi značilo da je 13 dana nakon registracije dovoljno samo napraviti novo korisničko ime i e-mail adresu i ponovno dobiti 2 tjedna besplatno. Osim što bi to onemogućilo daljnji razvoj Bodylaba, ne bi bilo fer ni prema ostalim korisnicima koji su se nakon 14 dana vježbala odlučili na mjesečnu ili godišnju pretplatu. Na vašem profilu vam piše do kada je vam traje besplatan period korištenja i ukoliko se odjavite do tog dana, na vašoj kartici neće postojati nikakav trošak.

To je uobičajena praksa svih servisa koji nude online sadržaje na bazi mjesečne pretplate za gledanje serija i filmova.

Važno je napomenuti da Bodylab nema podatke s Vaše bankovne kartice. Za bankovno plaćanje koristimo CorvusPay, Payment gateway sistem, sustav sigurne autorizacije i naplate kartica putem Interneta, kako bismo našim korisnicima osigurali brz, siguran i jednostavan proces kupnje. (www.corvuspay.com)

Što ako mi se video ne učitava dovoljno brzo i šteka?

Vjerojatno je riječ o lošijem internetskom signalu. Naši videi se automatski prikazuju na 720p. Kod svakog videa možete u donjem desnom kutu kliknuti na bijeli kotačić i dobit ćete mogućnost smanjenja kvalitete videa na 540 ili manje piksela.

Što ako nemam nikakvu opremu za vježbanje?

Na svim našim satovima ste bosi. Ako na određenom satu koristimo ciglice ili veliku loptu, uvijek vam kažemo koja je moguća zamjena.
Ako nemate yoga prostirku, možete vježbati na tepisonu. Ako imate dvorište, vježbanje na travi je svakako odlična opcija. Također, možete vježbati i na parketu, s ručnikom ili dekicom koju možete podmetnuti pod koljeno kada radimo vježbe u kojima su vam koljena u podu.